Doorgaan naar hoofdcontent

Contact:

GPS-Spel: Van Galgenberg tot DuivelsputGratis draaiboek (in ebook-formaat) voor de organisator van het GPS-bosspel:


Een E.T. die miljoenen jaren geleden op deze aarde is gestrand, staat op het punt uit zijn “winterslaap” te ontwaken. Met de GPS in de hand nemen paranormaal onderzoeksteams de uitdaging aan. Slagen zij erin de magische formule op te sporen, waarmee ze de E.T. weer kunnen doen inslapen en een wereldwijde catastrofe verijdelen?

Van Galgenberg tot Duivelsput is gesitueerd in de bossen van Affligem en Erembodegem (bij Aalst). Op een ludieke wijze krijgt u heel wat informatie mee over de geschiedenis, sagen en legenden van de streek, en uiteraard ook over de beroemde abdij van Affligem.

Dit teambuilding spel, dat ook gebruik maakt van MP3-spelers, is uitstekend geschikt om een streek beter te leren kennen. Het bevordert niet alleen de “team spirit”, maar doet ook een beroep op diverse vaardigheden van de teamspelers. Zo komen naast weet- en denkvragen, ook uiteenlopende creatieve opdrachten aan bod… en uiteraard kunnen kosmische bedreigingen ook al eens hun komische kanten hebben. Het team dat het beste presteert, ontvangt bovendien een leuke prijs!Standaard prijs voor dit bosspel in onze organisatie (excl. 6% BTW) voor 3 uur, Nederlandstalig: vanaf 400 € voor 8 deelnemers; 500 € van 9-20 deelnemers; 600 € van 21-40 deelnemers. Voor de rest zijn prijzen afhankelijk van het aantal deelnemers, verschillende facultatieve opties (gebruik MP3), eventuele medewerking van de Belgian Paranormal Investigators die samen met jou een authentiek paranormaal onderzoek zullen doen, enz... 

DOE-HET-ZELF PAKKET VAN DE GEMEENTE AFFLIGEM

Reserveren doe je liefst 14 dagen op voorhand voor groepen – indien je zeker wil zijn van de beschikbaarheid van een spelset via de Dienst Welzijn & Cultuur:

welzijn-cultuur@affligem.be – 053 64 00 45 (Leen Pauwels) 

Bij de reservatie worden afspraken gemaakt over ophalen en terugbrengen van de GPS/MP3-speler.

Je betaalt 25 euro voor een spelset. Inbegrepen zijn: het draaiboek van het spel, een map met de spelfiches, huur van een GPS-toestel en MP3-speler. Afhankelijk van hoe je het spel precies organiseert, speel je het spel alleen, in duo, of met 3 tot zelfs 8 spelers per spelset (zie verder: Handleiding). 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Van Galgenberg tot Duivelsput: boek van Patrick Bernauw & Co. bij het GPS-bosspel Affligem

Ongetwijfeld heb je al gehoord van de Bermuda Driehoek, maar bij de abdij van Affligem, op de grens van Oost-Vlaanderen en Brabant, is een gelijkaardige – Duivelse – Driehoek te vinden. Hier doen zich van oudsher allerlei, soms gruwelijke, paranormale fenomenen voor.

Om een kosmische catastrofe af te wenden, dienen paranormale onderzoeksteams de strijd aan te binden met onzichtbare Machten & Krachten… die soms ook zeer zichtbaar kunnen worden. Zij kunnen alleen in hun opdracht slagen als zij de Wezens der Duisternis terdege kennen en de mysteries van de Duivelse Driehoek reeds ten dele hebben ontsluierd... en dit boek kan hen daarbij helpen. Het bevat niet alleen een draaiboek om zelf, of begeleid door professionals, een GPS-expeditie te ondernemen "van Galgenberg tot Duivelsput", maar ook alle informatie om de Onsterfelijken beter te begrijpen. De Brug van Einstein-Rosen bestaat écht! Lees hier het artikel in de Morgen!

Legende van Lovecraft 02: De Carrousel uit de Hel

@ http://www.facebook.com/patrick.bernauw


Mijn jonge vriend,
U vraagt zich af wie ik ben, wie ik werkelijk ben, en wat mij drijft. U bent niet (meer) in staat mij op mijn woord te geloven. Dat begrijp ik. U hebt zelf te veel verhalen verzonnen en al te vaak uw fictie vermomd als een feit, om zonder meer geloof te hechten aan een correspondent die plotseling uit het niets is opgedoken en de naam Lovecraft draagt. Vandaar dat het mij zinvol lijkt, voordat ik een tip van de sluier oplicht over de taak die ons wacht, u een hard en onloochenbaar bewijs te verschaffen met betrekking tot de plaats waar ik mij bevind, meer bepaald dus de Brug van Einstein-Rosen. Al van kindsbeen af koestert u een gruwelijke – en voor iedereen onverklaarbare – aversie voor alles wat met de kermis te maken heeft. Onverklaarbaar voor iedereen, mijn jonge vriend – behalve voor u dan, en voor mij. Zelf slaagt u er doorgaans in het trauma uit uw kindertijd min of meer uit uw parate geheugen te verdringen. En breekt h…